За платформата EasyAds

EasyAds е платформа за публикуване, насочване и оптимизиране на онлайн реклама. От 2006-та година досега нашата мисия е да смалим максимално дистанцията в отношенията между издатели и рекламодатели, предоставяйки на двете страни ефективни и лесни за управление функционалности.

Ние вярваме, че прецизното таргетиране и качественият криейтив са в основата на всяка успешна онлайн кампания. EasyAds ще ви позволи да използвате както лесни за създаване и редактиране нейтив формати, така и сложни, персонализирани HTML5 банери, които да променят изцяло досегашната ви дисплей реклама. Не само ще повишим конверсиите ви, но и ще ангажираме потребителите с рекламата ви още преди да са кликнали на нея!

Какви услуги предлага нашата платформа?

Възможностите за публикуване и управление на онлайн реклами правят EasyAds предпочитан инструмент за работа на водещи рекламни и дигитални агенции и директни клиенти. Платформата предлага следните услуги:

Защо клиентите ползват нашата технология?

Tехнологията на EasyAds отговаря на най-съвременните стандарти за ефективност и оптимизация на рекламите, тъй като ние развиваме софтуера ежедневно, добавяйки непрекъснато нови полезни инструменти. Можем да отчетем не само всеки клик и и действие на сайта на клиента, но и всяка реакция върху криейтива, например - play, scroll, select, scratch, click-to-see. Обемът на данни, с които работим расте, а с него и отговорността да отчетем и насочим показването на рекламата по възможно най-добрия начин. Ето и някои от нашите предимства накратко: