Изцяло обновени текстови реклами в EasyAds!


Когато говорим за текстови карета, отдавна вече нямаме предвид само заглавие и линк, поместени някъде в интернет пространството, а видими и грабващи вниманието реклами със средно дълги послания, придружени от няколко големи и качествени изображения.

Да, това са обновените текстови реклами с изображения в EasyAds! Следвайки тенденциите в т.нар. native ads, през последните години ние на няколко пъти радикално променяхме вида на текстовите реклами, увеличавайки размера им и създавайки нови оформления, които да пасват на различните сайтове и техните дизайни. Сега дойде ред на допълването на текстовите реклами с още повече функционалности!

Повече изображения с възможност за анимация


Вече можете да качвате до 5 изображения за даден размер картинка! Те ще се показват последователно или на случаен принцип в зависимост от избрания от вас начин на ротация - вие избирате. Препоръчваме ви да използвате произволна ротация, когато в рекламата ви има няколко равнопоставени изображения - например различни продукти от една и съща категория или пък различни категории продукти. Когато обаче изображенията са обвързани смислово помежду си в определена поредност, можете да изберете опцията да се показват последователно и тогава винаги рекламата ще започва от първото изображение и ще показва останалите едно след друго.


Галерия с готови изображения (Stock Images)


Ако нямате собствени изображения, които да качите за дадена реклама или пък бързате да създадете рекламата и нямате време да търсите подходящо изображение от вашия архив, не се колебайте да използвате висококачествени изображения от богатата ни галерия. В нея ще намерите близо 400 изображения, които са групирани по тематика и можете да намерите както специфични визии, така и по-общи снимки, които да се впишат оптимално към вашите текстови послания.


Crop модул


Вече няма нужда да подготвяте своите изображения в точния размер, за да ги качите в платформата и да изглеждат по най-добрия начин. Разработихме удобен кроп модул, с чиято помощ да оразмерявате качените от компютъра ви изображения оптимално без да трябва да използвате други инструменти за редакция на снимки. Можете да завлачите файла директно в инструмента (Drag&Drop) или да потърсите точния файл от вашия компютър (Browse), след което директно ще получите достъп до нашия Crop модул.


Навигация за смяна на изображенията


В текстовите карета вече се съдържат навигационни елементи, чрез които потребителите да разпознават наличието на повече от едно изображения и опцията да ги прелистват. Самите стрелки за смяна на изображенията са съобразени с големината на ротаторите и специфична подредба при Издателите. Потребителите с мобилни устройства също разполагат с достатъчно големи зони за тапване с touchscreen.

Повече символи


Отскоро текстовите реклами вече съдържат повече символи, както в заглавието, така и в описанието. Вече можете да комуникирате вашите послания по-описателно с 30 символа в заглавието и с 80 символа в описанието. Така можете по-ясно и изчерпателно да дадете информация на вашите бъдещи клиенти, за да могат да вземат още по-информирано решение да кликнат и да разберат повече. Това се отразява впоследствие и на конверсиите на сайта, защото колкото по-информирани потребители кликат на вашия сайт, толкова по качествени са те.Вярваме, че всички тези промени ще ви помогнат да създавате още по-забележими и ефективни реклами и се надяваме новостите да ви вдъхновят за още по-успешни кампании!

Все още нямате профил в платформата за онлайн реклама EasyAds?
Регистрирайте се сега напълно безплатно и изпробвайте новите инструменти още сега!

Можете да се обърнете и към нашия екип за съдействие и консутация относно обновените текстови реклами с изображение:
Mail: ekip@easyads.bg
Тел: 0888 181655 / 02 4266959