С EasyAds на eCommCongress за 3-та поредна година!

На 6-ти Април 2017г. в Sofia Event Center за трета поредна година ще се проведе конференцията за онлайн търговия eCommCongress.

Като партньор на конгреса, EasyAds с удоволствие ще предостави безплатни пропуски за трима от вас! По-долу можете да прочетете как да ги спечелите!

Тази година ще имате възможността да присъствате на лекции на лидери в онлайн търговията като: Skyscanner, OLX, Google и други. В Sofia Event Center ще имате на разположение 2 лекционни зали, изложбен кът и разбира се идеални условия за нетуъркинг и нови бизнес партньорства!

Не пропускайте да посетите щанда на EasyAds на събитието. Ще имате възможност да задавате въпросите си лично към нас и да се запознаете с екипа ни. Приготвили сме и специална много"вкусна" изненада за посетителите на нашия щанд.

Спечелете безплатен пропуск за събитието (конгрес-билети) като вземете участие в нашата томбола. Всичко, което трябва да направите е да отговорите на следния въпрос в коментар към тази статия:

Лектор от коя компания, занимаваща се с е-търговия (продукти или услуги) бихте искали да видите на живо?


На 1-ви април, ще изберем трима късметлии, които са оставили своя коментар и които ще получат безплатен билет за събитието.
Моля, оставяйте коментарите си не по-късно от 23:59 на 31.03.2017г.

Ако не успеете да грабнете безплатен билет от нашата томбола, не се колебайте да се възползвате от специалните условия при въвеждането на ПРОМО код "EASYADS". С него ще имате възможността да закупите своя билет с 10% отстъпка!

Желаем ви успех и не се колебайте да се свържете с нас за съдействие!

Екип EasyAds

Mail: ekip@easyads.bg
Тел: 0888 181655 / 02 4266959