Реклама за секунди с изображения директно от вашия сайтСъздаването на красива и функционална реклама с до 5 изображения и текст в платформата за онлайн реклама EasyAds става още по-лесно!

Няма да се спираме подробно на всяка стъпка от това как да създадете реклама в EasyAds, защото имаме подробна статия за това в нашата секция Полезно, която ви препоръчваме да прочетете. Новото обаче е, че вече можете да избирате изображения за вашите реклами без да се налага да ги търсите на компютъра си и да ги качвате, а можете директно да посочите линка на страницата във вашия сайт, където се намират те! Ако отговарят на минималните изисквания за широчина и височина в платформата, за да бъдат използвани в рекламите, те ще бъдат на ваше разположение за кадрирате посредством Crop модула ни и за да ги запазите.

А ето и как става това: след като кликнете на съответната позиция, за да качите изображение, в прозореца, който ще се отвори на екрана пред вас вече има и нова опция - "От интернет страница". Избирайки я, ще ви се покаже поле, в което да дефинирате url адреса на страницата. Остава само да напишете или копирате линка на страницата, от която да се изтеглят изображенията и да натиснете бутона Изтегляне на изображенията. Изчакайте за кратко докато се покажат изображенията от посочения линк и изберете най-подходящото по ваш избор. След като го оразмерите по ваше усмотрение чрез кроп модула ни, можете да го запазите и да го използвате във вашата реклама.


Все още нямате профил в платформата, в който да тествате новата функционалност?

Регистрирайте се безплатно още сега

Имате и други въпроси относно платформата за интернет реклама? Можете да намерите отговор в нашият раздел с често задавани въпроси или да се свържете директно с нас. Очакваме вашите въпроси и ви желаем още по-успешни и ефективни кампании онлайн!

Eкипът на EasyAds България
Mail: ekip@easyads.bg
Тел: 0888 181655 / 02 4266959