IAB Masterclass отново през октомври 2017г.


Обученията по дигитален маркетинг в IAB се развиват изключително успешно и привличат в своите редици големи компании и лектори, създали високо професионално име в индустрията. Класовете позволяват участниците да научат и разберат как да използват най-новите инструменти и техники за дигитален маркетинг на пазара, темите варират от планиране, изпълнение и измерване на дигитални кампании, до ефективно използване на онлайн видео, социални медии, създаване на уеб съдържание, дигитален криейтив, данни и технологии.

Като една от най-големите институции в дигиталния бранш – IAB (Interactive Advertising Bureau) надгражда теоретичното и практическо обучение в тази сфера с уникален за пазара у нас нетуъркинг модел, който позволява на участниците в майсторските му класове да направят контакт с безспорни професионалисти от бранша, които създават българския уеб и да разговарят очи в очи с изпълнителни директори и топ-мениджъри от големи компании.

Основно предимство в програмата е и изключително синтезирания и ефективен формат на обучение, който дава основни познания в целия спектър на онлайн маркетинга в рамките на само 4 уикенда.

Програмата е сертифицирана, а тази година лектори в Майсторския клас ще бъдат специалисти от OLX.bg, Foodpanda, BTV, DDB Sofia, EasyAds, Interactive Share, Xplora, Netpeak и др.

Кариерно развитие след IAB Masterclass 2017


Дигиталната трансформация напълно променя бизнеса и поражда нуждата от специалисти в областта на дигиталните технологии във все повече аспекти. Търсенето на дигитално компетентни професионалисти във всички сфери на икономиката продължава да расте и надвишава предлагането в цяла Европа, включително и в България. Само на континента секторът създава около 120 000 нови работни места годишно. Заради многообразието в търсенето и въпреки високата младежка безработица, данни от Европейската комисия сочат, че до 2020 г. Европа ще изпитва глад за близо 900 000 дигитални професионалисти. Запишете се за участие в IAB Masterclass 2017 ако смятате, че по-тясна специализация в областта на дигиталния маркетинг ще помогне на вашата бъдеща професионална кариера. Обучението е възможност за по-добра реализация на млади хора, както и за допълнение на вашия вече съществуващ опит.

Като член на IAB и като дългогодишен партньор на инициативата EasyAds също ще вземе участие в Майсторския клас с интересна и актуална тема - Управление на кампании в рекламни мрежи. Регионалният мениджър на EasyAds - Дечко Стефанов ще даде една добра теоретична основа на курсистите, за да разбират ролята на различните елементи от една рекламна кампания в мрежа, различните KPIs, които трябва да се следят, така и конкретни примери и казуси от практиката.

Но това не е всичко - предоставяме и специален Промо код за 20% отстъпка от стойността на курса: EasyAds2017
Свързвайки се с организаторите по мейл или телефон, цитирайте този код и ще получите отстъпката.

Запазете своето място още сега

Курсът ще се проведе в Център Г8 (ул. Уилям Гладстон 8) през месец октомври - началната дата е 7-ми октомври 2017г. и ще ви очакваме там.