С EasyAds на OA Conference 2018!
За трета поредна година Online Advertising Conference ще ни събере на едно място, за да научим повече за SEO, PPC и eCommerce!

OA 2018 обещава да бъде още по-амбициозен проект с повече лектори и участници, повече практиченска информация, и рaзбира се, повече нетуъркинг.
Тази година всички участници могат да посетят и първата по рода си OA Expo, на която ще вземат участие водещи компании от България и чужбина.
Там ще имат достъп до информация за продукти и услуги, носещи висока възвръщаемост, и бонус познания :)

Ние от Easyads за поредна година сме медиа партньор на Конференцията и сме подготвили един билет подарък за ОА Conference, който може да стане ваш още сега! По-долу вижте точно как!

Online Advertising 2018 ще покрие горещи теми, свързани с SEO, PPC, eCommerce, CPM, RTB и mobile. 20+ рипорта от ТОП български и чуждестранни лектори, които ще участват в разкриването на полезни хакове, свързани със SMM, имейл маркетинг, digital и други. Не пропускайте шанса да получите нови знания, да оптимизирате бизнеса си и да научите за най-важното от света на SEO, PPC и електронната търговия.

Как да получите билет за ОА?


Като медийни партньори на събитието подаряваме един билет за събитието! Приветстваме ви да опитате късмета си и да вземете участие в томболата на Easyads.
За да участвате, oставете коментар под тази новина не по-късно от 18:00 на 11.10.2018г.

Напишете свой въпрос от сферата на интернет маркетинга, който искате да бъде отправен към някой от лекторите на конференцията.


На 12.10.2018 г. заедно с организаторите на ОА ще изберем сред най-оригиналните въпроси и ще се свържем с победителя, който ще получи билет за конференцията.
Желаем Ви късмет!
Напомняме и че всички, които не успеят да спечелят безплатен билет, могат да закупят своя с отстъпка от 5%, използвайки промо код Easyads_E.
Побързайте, местата за ограничени!


Екипът на EasyAds
Имейл: ekip@easyads.bg
Телефон: 0888 181655 / 02 4266959