С EasyAds на конференцията за онлайн маркетинг и търговия - D4P 2018


Водещи специалисти от цяла България ще се съберат на едно място в красивия Пловдив и ще представят най-актуалните и интересни теми в сферата на онлайн продажбите. Всички участници ще имат възможност да обменят опит и контакти с представителите от бранша и да потърсят съвет за своите текущи казуси.

На конференцията ще присъстват над 60 лектори, разпределени в 4 панела! Един от тях е и управителят на EasyAds - Иван Иванчев - специалист по интернет маркетинг с повече от 15 години опит в областта на онлайн рекламата и електронните продажби. Започва своя професионален път в Германия в маркетинг отдела в компания на братята Samwer - създатели на известния онлайн гигант Zalando. Още тогава Performance ориентираният маркетинг става негова страст и призвание. През 2006-та година създава платформата за performance marketing EasyAds.

Като партньори на събитието сега имате възможността да закупите билет със специална отстъпка от -30%. Черния петък отмина, но отстъпката за конференцията е валидна, така че не се колебайте и елате на конференцията в Пловдив.

Използвайте нашия промо код, за да закупите своя билет сега: Easyads30D4P

Нашият екип също ще е на събитието, така че ще можете да зададете своите въпроси лично към нас. Очакваме ви там в петък - 30-ти ноември 2018г.

Екипът на EasyAds