Управлявайте максимално ефективно своите площадки

Създадохме ефективен и лесен за използване инструмент за управление на директни сделки - Deals Manager. Чрез него само с няколко клика издателите и маркетолозите могат да създават и менажират своите директни заявки.

Като издател, по този начин може да предлагате инвентара си на по-високи цени и да генерирате повече приходи от реклама. В същото време директните сделки позволяват на агенциите и рекламодателите да закупуват инвентар по-лесно и ефективно, да се позиционират в премиум медийно съдържание и да намалят крайните разходи и необходимо време за стартиране на директна кампания.

Като издател, за осъществяването на директни сделки разполагате с избор от разнообразни безплатни и платени рекламни сървъри, които можете да използвате. От страна на купувачите обаче, има само няколко, обикновено доста скъпи платформи за закупуване, които могат да дадат на рекламодателите достъп до списък на издатели, достъпни за директни сделки. Използвайки нашия Deals Manager вие можете напълно да автоматизирате и улесните процеса на предлагане и закупуване на инвентар във вашите сайтове и дадете възможност на рекламодатели с различни бюджети и ниво на опит да станат ваши клиенти!

През изминалата година през нашата платформа се извършиха множество директни сделки с издатели като осигурихме нужната технология за осъщестяването им, както и допълнителни възможности за таргетиране, създаване на аудитории, обработване на плащания и подробнo отчитане.

Свържете се с нас
и станете Издател в платформата!

ЛЕСНА ИНТЕГРАЦИЯ С ВАШИЯ РЕКЛАМЕН СЪРВЪР

Заложете нашите кодове на вашия уебсайт и започнете да генерирате потенциални импресии. Без значение кой рекламен сървър използвате, ние ще намерим успешен начин за интеграция с него. Технологията на Google за сервиране (Google Ad Manager) е напълно съвместима с нашите кодове, тъй като ние сме сертифициран от Google доставчик на реклами. Вашите директни сделки ще се конкурират в реално време на фиксирана цена на CPM (price priority line item) с всички останали кампании на дадена позиция.

За да направите възможно директната договорка за вашите рекламни позиции в платформата е нужно да имплементирате рекламни зони, да създадете една или повече "сделки" в платформата и да обявите крайни нетни цени, на които да могат да пазаруват рекламодателите. За да разберат бъдещите ви клиенти за вашите условия, популяризирайте своите предложения сред вашите потенциални клиенти и в публичното пространство. Ако обаче искате да изпратите персонализирана оферта със специални условия на даден клиент, можете да създадете "персонализирана сделка" и да я споделите само с въпросния рекламодател.

Регистрирайте се безплатно
и започнете да използвате системата за още по-лесни сделки

Какви са ползите от системата?