Повишете доходите от реклама в сайтовете си

Платформата EasyAds е отворена за участие към всички Издатели, които искат да повишат дохода от реклама в сайтовете си. Ние сме изградили рекламна мрежа в България, Хърватска и Македония, за да могат клиентите ни да стартират кампании с няколко клика, получавайки директен достъп до инвентара на множество сайтове.

Ние не канибализираме вашия доход от други мрежи, дори напротив - помагаме ви да ги увеличите! Можем с лекота да се интегрираме с вашия рекламен ад сървър, за да допълним сегашния ви доход от Adsense или ADX, както и да осигурим възможност за осъществяване на директни програматик сделки.

Интеграция с вашия рекламен (ад) сървър за по-висок доход

Независимо с кой ад сървър работите, ние можем да направим необходимите натройки, за да вместите и нашите реклами. Header bidding технологията е напълно съвместима с нашите рекламни кодове, които се изпълняват многократно по-бързо. Нашите кампании могат да конкурират всички останали в реално време чрез зададена цена за среден CPM, но биха могли също така да бъдат заместващи fallback реклами.

Тайната на нашия успех се крие в заместването на ниския доход от вашия водещ доставчик на реклама. Например, ако някоя ваша рекламна площ има среден RPM (CPM) от 0.50 лв., то голяма част от сервираните реклами със сигурност ви носят по-ниска доходност, например 0.10 или 0.20лв. Ние можем да извършим необходимите настройки, за да заместим по-евтината част от сегашния ви доход с по-висок и да постигнем по-добър краен резултат.

Статистики в реално време, прозрачност и бързи плащания

При нас ще получавате бързи статистики в реално време. Нашата технология пренася мигновено данните от всички директни реклами или външни платформи в профила ви. Чрез онлайн достъпа си в EasyAds разполагате с всички необходими статистики и можете да създавате различни персонализирани отчети.

Ние превеждаме натрупани суми към вас 30 дни след края на всеки календарен месец. NET 30 е браншови стандарт, който следваме без отклонение от 2006-та година насам. Нашата платформа е изключително лесна за използване, но ако имате нужда от помощ, може да ни оставите съобщение по всяко време и да получите 24/7 поддръжка.

Как да започнете

За да участвате в платформата като издател е нужно да попълните заявка за участие с един ваш уеб сайт. След като завършите нашата бърза и напълно безплатна регистрация, експерт от нашия екип ще ви преведе през всички стъпки на инсталацията. В началото ще ви помолим да споделите с нас малко информация и ако е необходимо, ще отправим към вас препоръки за реорганизация на рекламните ви площадки. Може да бъдете сигурни, че каквото и да ви предложим като промени е следствие от множество наши тестове и години опит.

За вас не възниква никакъв дългосрочен ангажимент и никаква предварителна такса. Стремим се към дългогодишно партньорство с вас, което може да продължи само ако вашитe площи при нас генерират добри и устойчиви приходи. Нашата цел е да постигнете повече директни приходи, при това - с по-малко усилия от ваша страна.