Programmatic Direct Marketplace

Според нас успешното изграждане на programmatic direct marketplace може да бъде ключът към финансовата стабилност на онлайн медиите в днешната дигитална среда. За да участваме в този процес, ние предлагаме нашата платформа на издатели, които искат да изградят собствено решение за директни програматик сделки. С други думи – предлагаме ви изцяло да автоматизирате продаването и купуването на директна реклама в сайтовете ви.

Директният marketplace е вариант да получите достъп до програматик бюджети на агенции и големи рекламодатели. Като издател вие ще можете да си гарантирате закупените импресии, да контролирате цените и да генерирате допълнителен доход. В същото време, директното купуване на конкретна позиция позволява на агенциите и рекламодателите да купуват реклами в безопасно за техния бранд съдържание, да таргетират прецизно, както и да намалят разходите и времето за провеждане на онлайн кампании.

Как работи нашият Marketplace

За да можете да предложите рекламния си инвентар за директна продажба в платформата е нужно само да създадете нови рекламни площадки, да ги опишете и да се свържете с нас, за да ги ценообразуваме заедно. След това поставяте нашите рекламни кодове в сегашния си ад сървър или дирекно на сайта си.

Публикувайки рекламните си площадки в нашия директен маркетплейс, те стават незабавно налични за покупка. Потенциалните клиенти виждат размера на рекламните площадки, кратко описание за местонахождението на сайта и максималния брой налични импресии за миналия ден. Сделките се извършват автоматично, а купувачите могат да стартират, променят и спират кампаниите си сами, без ваша намеса. Нашата платформа работи с усъвършенстван click-to-buy механизъм, множество опции за таргетиране и ретаргетиране на рекламите и интегрирана система за плащания с рекламодателите. Плащането към издателите е 100% гарантирано и се извършва всеки месец за предходния.