Programmatic Direct Marketplace за Издатели

Според нас успешното изграждане на programmatic direct marketplace може да бъде ключът към финансовата стабилност на онлайн медиите в днешната дигитална среда. За да участваме в този процес, ние предлагаме нашата платформа на издатели, които искат да изградят собствено решение за директни програматик сделки. С други думи – предлагаме ви изцяло да автоматизирате продаването и купуването на директна реклама в сайтовете ви.

Директният marketplace е вариант да получите достъп до програматик бюджети на агенции и големи рекламодатели. Като издател вие ще можете да си гарантирате закупените импресии, да контролирате цените и да генерирате допълнителен доход. В същото време, директното купуване на конкретна позиция позволява на агенциите и рекламодателите да купуват реклами в безопасно за техния бранд съдържание, да таргетират прецизно, както и да намалят разходите и времето за провеждане на онлайн кампании.

Как работи нашият Marketplace

За да можете да предложите рекламния си инвентар за директна продажба в платформата е нужно само да опишете рекламните си площи и да ги ценообразувате. След това поставяте нашите рекламни кодове в сегашния си ад сървър или дирекно на сайта си и започвате пробния период.

Публикувайки рекламните си площи в директен маркетплейс, те стават незабавно налични за покупка. Сделките се извършват автоматично и купувачите могат да таргетират и да управляват сами кампаниите си. Нашата платформа работи с усъвършенстван алгоритъм, базиран на много бърз passback waterfall & click-to-buy механизъм, разширени таргетинг и ретаргетинг опции (в процес на работа) и интегрирана система за плащания. Транзакциите се изпълняват за минути, не за дни или седмици, а плащането към вас е 100% гарантирано.

Как да започнете и колко струва това

За да участвате в платформата като издател е нужно да попълните заявка за участие с един ваш уеб сайт. След като завършите нашата бърза и напълно безплатна регистрация, експерт от нашия екип ще ви преведе през всички стъпки на инсталацията. В началото ще ви помолим да споделите с нас малко информация и ако е необходимо, ще отправим към вас препоръки за реорганизация на рекламните ви площадки. Може да бъдете сигурни, че каквото и да ви предложим като промени е следствие от множество наши тестове и години опит.

За вас не възниква никакъв дългосрочен ангажимент и никаква предварителна такса. Стремим се към дългогодишно партньорство с вас, което може да продължи само ако вашитe площи в директния marketplace генерират добри и устойчиви приходи. Нашата цел е да постигнете повече директни приходи, при това - с по-малко усилия от ваша страна.