Нека създадем впечатляващи HTML5 реклами за вашия бизнес!

Банерната слепота е мит! Всъщност хората обичат да взаимодействат с уеб рекламите и лесно разбират целта им. HTML5 банерите са по-добър начин да представите своя бранд и да предизвикате взаимодействие с него, тъй като потребителите са по-склонни да завъртят колело, да се включат в мини-игра или преместят обект в рекламата, отколкото да кликнат към уебсайт. Интерактивните HTML5 рекламни банери, създадени за вашите специфични нужди, могат да привлекат до 20 пъти повече внимание!

Наясно сме, че създаването на професионални HTML5 банери може да бъде истинско предизвикателство, тъй като те се нуждаят от програмиране и графичен дизайн. Ето защо сме подготвили колекция HTML5 реклами, изработвани за наши клиенти и готови за персонализиране за вашите специфични нужди. Всички примери, които виждате са изпробвани в реална кампания и работят безотказно! Докато разглеждате ще забележите интерактивните елементи, които сме интегрирали в банерите, като например: scratch-off, pull, drag&drop, flip, rotate, swipe, spin и други.

Сделка 3 в 1: изработка на криейтив, ад сървинг и статистически данни

С наша помощ ще се сдобиете с невероятни HTML5 реклами, без никакви усислия от ваша страна! Планирайки онлайн кампания в платформата, нашият екип от дизайнери и разработчици ще се запознае със специфични особености на бизнеса ви и ще изпълни проекта. Вашата роля е само да следите изпълнението на кампанията чрез показатели като CTR, видимост, процент на интерактивност и други. Ето как се случва това стъпка по стъпка:

1. Създаване на HTML5 криейтива

Комбинирайки програмиране и уеб дизайн ние ще създадем за вас криейтиви, които да създават истинско потребителско преживяване. Всеки HTML5 банер се изработва с индивидуална поръчка – без компромиси и без ограничения във функционалността. Можем да изградим един проект от нулата или да ползваме съществуващи ресурси като брошури, печатни реклами, уеб сайтове, лога и други. Ние пишем чист HTML5 код без тежки библиотеки и без готови скриптове. Влагаме във всеки проект своя опит, основаващ се на данни от стотици успешни кампании. След като публикуваме вашите банери, те ще привлекат вниманието, за да накарат потребителите да извършат желаното от вас действие.

2. Изпълнение на кампанията

HTML5 банерите, които създаваме, се зареждат към вашата рекламна кампания и автоматично генерират отчетни данни, които помагат за наблюдение, тестване и оптимизираме рекламното послание и при нужда дори корекция на криейвива за постигане на максимална ефективност. Ако желаете да ползвате създадените HTML5 банери в друга платформа, това е възможност чрез хостване при нас и зареждането им като скрипт (3rd praty tag) в съответния софтуер. Нашите скриптове (ad tags) отговарят на условията за повечето рекламни платформи. Всички услуги на Google за показване на реклами (DV360, Google Ads & Google Ad Manager) са напълно съвместима с нашите скриптове, тъй като ние сме сертифицирани от Google за тази цел.

3. Анализ и оптимизация на база събраните в реално време данни

Нашите статистики разполагат с данни за взаимодействието с криейтива, което ви дава ясна представа за неговата ефективност. Може веднага да проследите доколко рекламата е привлякла вниманието на потребителите. Това със сигурност ще промени ефективността на вашите онлайн кампании и ще докаже, че ангажираността на банерите е налице дори да нямате много кликвания върху тях.

Но това не е всичко! Имате възможността да създавате персонализирани аудитории въз основа на действията на потребителите и да персонализирате последващата комуникация. С данните за ангажираността от вашите HTML5 реклами можете да сегментирате потребителите и да задействайте рекламни послания въз основа на тези данни, за да осигурите оптимална комуникация на всяка стъпка.