Mодул за свързване на профили


Управлението на няколко профила в платформата е вече детска игра и не е нужно да въвеждате различните данни за достъп до различните профили!


Има различните ситуации, в които е по-удобно или пък се налага да имате различни профили в платформата за онлайн дисплей реклама EasyAds. Вече можете да обвържете различните профили към един основен профил, в който да влизате. С новата функционалност Свързани профили добавяте различните профили като попълвате еднократно данните за логин и след това вече имате лесен и бърз достъп до тях. Системата ви отваря нов прозорец, в който сте вече успешно влязли и можете пълноценно да работите с профила - можете да управлявате всички инструменти, да менажирате различни кампании, аудитории, да генерирате отчети по ваше усмотрение и да ни изпращате съобщение за съпорт.

Как става обвързването на профили в EasyAds?

  1. Избирате меню Свързани профили като кликнете на падащото меню, което достъпвате, кликайки върху името на вашия профил в горния десен ъгъл след успешен логин в основния ви акаунт, към който искате да обвържете останалите профили.

  2. Натискайки бутона Добавяне на профил, системата ще изиска от вас данните за логин на профила, който искате да обвържете. След въвеждане на актуалните валидни данни за достъп, системата ще добави този профил с повече информация за профила за по-лесна ориентация и удобство.

  3. Остава единствено да натиснете бутона Вход и да потвърдите, че искате да влезете във въпросния свързан профил.


Лесно, нали? Вече няма нужда да се затормозявате да помните различните данни за достъп, можете да ги свържете още сега!

Прехвърляне на суми между профилитеВече имате възможността да прехвърлите произволна налична в профила ви сума от основния в свързан профил. Тази функционалност ви дава възможността всички зареждания на суми и фактури да са в един профил, а в отделните свързани профили да прехвърляте / трансферирате суми по ваше усмотрение.
За да прехвърлите сума е нужно да отидете в меню Таксуване и да кликнете върху бутона "Трансфер към свързан профил". Обърнете внимание, че този бутон е видим само за потребителите, които вече са свързали други профили.

Имате въпроси или предложения за новата функционалност? Ние сме на линия да ви помогнем!

Екип EasyAds
ekip@easyads.bg
0883310724