Информация за Издатели

Платформата EasyAds е отворена за участие към всички Издатели, които отговарят на нашите критерии за качествено съдържание и уникални посещения на ден. Освен собствени реклами на онлайн пазарите в България и Македония, ние агрегираме и оптимизираме и доходи от други платформи. Съчетанието от тези два приходни модела може да ви осигури значително по-високи приходи.

Ние използваме усъвършенстван алгоритъм, базиран на много бърз Passback Waterfall. Нашата технология прави заключения въз основата на исторически данни и изчисления в реално време и показва най-добре платената реклама за всяка импресия в сайта ви.

Вашите директни продажби ще се увеличат

Ние не канибализираме вашите директни продажби, дори напротив - помагаме ви да ги увеличите! Стремим се да изграждаме доверени отношения с водещите рекламни и медиа агенции, за да могат вашите рекламни площадки да бъдат предоставени веднага на тяхно разположение за програматик продажба, на договорена с вас минимална цена.

Освен за директни сделки с наши клиенти, експертите ни ще ви помогнат да стигате и до международни програматик продажби. Ако в световния Аd Еxchange има рекламодатели, които наддават настойчиво и в сериозни обеми за инвентара във вашия уеб сайт, ние ще забележим това и ще ви уведомим. След това можем да подготвим персонализирана оферта за тях или да зададем по-високи минимални цени за покупка. Също така, по ваше изискване можем да забраняваме изцяло определени рекламодатели или цели тематични категории в програматик средата.

С кои външни платформи работим

След много години опит, ние знаем почти всичко за пазара на програматик реклама. На пръв поглед той е една изключително сложна система, но всъщност не са много платформите, които могат да носят високи доходи и да добавят стойност. Ние избираме не повече от 3 такива платформи, поставяме ги в Passback Waterfall (рекламна верига) и правим индивидуални настройки за всяка отделна площадка. След това нашият екип от експерти провежда тестове на различни ценови прагове. Ние знаем точно как да настроим всичко така, че да получите възможно най-високи приходи от рекламните си площадки!

Статистики в реално време, прозрачност и бързи плащания

За разлика от много други платформи или SSP услуги, при нас ще получавате бързи статистики в реално време. Нашата технология пренася мигновено данни и суми от всички външни платформи, с които работим, директно в профила ви. Чрез онлайн достъпа си в EasyAds разполагате с всички необходими статистики и можете да създавате различни персонализирани отчети.

Ние превеждаме натрупани суми към вас 45 дни след края на всеки календарен месец. Това е браншова практика, която следваме без отклонение от 2006-та година насам. Нашата платформа е изключително лесна за използване, но ако имате нужда от помощ, може да ни оставите съобщение по всяко време и да получите 24/7 поддръжка.

Как да започнете

Експерти от нашия екип ще ви преведат през всички стъпки от оптимизацията. В началото ще ви помолим да споделите с нас малко информация и ако е необходимо, ще отправим към вас препоръки за реорганизация на рекламните ви площадки. След това ще ви изпратим нашите рекламни кодове, с които да започне пробния период. Може да бъдете сигурни, че каквото и да ви предложим като промени е следствие от множество наши тестове!

В края на процеса на оптимизация ще видите увеличение на рекламните си приходи и по-добри нива на CPM. Нашата мисия е да постигнем повече приходи, при това - с по-малко усилия от ваша страна. Ставайки част от нашата рекламна платформа, можете да разчитате на постоянен приход, лоялност и дългосрочно партньорство!

Условия за участие на Уеб сайтове / Издатели

За да бъде разгледана кандидатурата на предлагания от вас уеб сайт, той трябва да отговаря на следните условия:

Моля, имайте предвид, че покриването на минималните условия не гарантира приемането на уеб сайта в рекламната платформа EasyAds. Освен горепосоченото, преценката за допускане на даден сайт зависи от редица субективни фактори, както и от моментната нужда на платформата от нови рекламни площи.