Информация за Издатели

Платформата EasyAds е отворена за участие към всички Издатели, които искат да направим купуването на реклама в сайтовете си по-ефективно и по-лесно. Ние сме изградили cost-per-click мрежа (Performance Network) в България и Македония и развиваме международен програматик CPM пазар (Direct Marketplace), за да могат рекламодателите да стартират кампании с няколко клика, получавайки директен достъп до инвентара на множество сайтове.

След много години опит, ние знаем почти всичко за пазара на програматик реклама и също така знаем, че платформата ни работи! Можем с лекота да се интегрираме с вашия рекламен ад сървър, за да допълним сегашния ви перформанс доход и да осигурим много добър продукт за осъществяване на директни програматик продажби. И всичко това - с много внимание към детайла и лично отношение.

Вашите директни продажби ще се увеличат

За разлика от типичните рекламни мрежи, ние не канибализираме вашите директни продажби, дори напротив - помагаме ви да ги увеличите!
Ако притежавате сайт с голям трафик, със сигурност привличате интереса на директни рекламодатели. Някои от тях се опитват да се свържат с вас по имейл, други вече наддават за вашия инвентар през Open Ad Exchange (Adsense и други рекламни мрежи).

Програматик сделките вече са предпочитаният (или дори единствен) вариант за купуване реклама от водещи рекламни и медийни агенции. Можете да монетизирате още по-добре тези възможности като подготвите персонализирани оферти и изградите стабилни директни партньорства с всички ваши клиенти, използвайки нашия директен Marketplace

Статистики в реално време, прозрачност и бързи плащания

При нас ще получавате бързи статистики в реално време. Нашата технология пренася мигновено данните от всички директни реклами или външни платформи в профила ви. Чрез онлайн достъпа си в EasyAds разполагате с всички необходими статистики и можете да създавате различни персонализирани отчети.

Ние превеждаме натрупани суми към вас 30 дни след края на всеки календарен месец. NET 30 е браншови стандарт, който следваме без отклонение от 2006-та година насам. Нашата платформа е изключително лесна за използване, но ако имате нужда от помощ, може да ни оставите съобщение по всяко време и да получите 24/7 поддръжка.

Как да започнете

За да участвате в платформата като издател е нужно да попълните заявка за участие с един ваш уеб сайт. След като завършите нашата бърза и напълно безплатна регистрация, експерт от нашия екип ще ви преведе през всички стъпки на инсталацията. В началото ще ви помолим да споделите с нас малко информация и ако е необходимо, ще отправим към вас препоръки за реорганизация на рекламните ви площадки. Може да бъдете сигурни, че каквото и да ви предложим като промени е следствие от множество наши тестове и години опит.

За вас не възниква никакъв дългосрочен ангажимент и никаква предварителна такса. Стремим се към дългогодишно партньорство с вас, което може да продължи само ако вашитe площи при нас генерират добри и устойчиви приходи. Нашата цел е да постигнете повече директни приходи, при това - с по-малко усилия от ваша страна.